fbpx

Årsunda kyrka

Ett kraftigt åsk- och blixtväder slog ut hela ljudanläggningen i Årsunda kyrka. Vi installerade nya förstärkare för högtalarna och hörslingan. Valet föll på en Ampetronic C7 till slingan och en Powersoft Mezzo för högtalarna. En rejäl kvalitetshöjning sen tidigare.

5528

Uppdragsbeskrivning och bilder

Årsunda kyrka

Fler uppdrag

Ugglebo Arena i Ockelbo

Ugglebo Arena

Ugglebo Arena är Ockelbos nybyggda Ishall. Vi uppdaterar och förbättrar ljudsystemet. Högtalarna som kommer från Gavlerinken. De får en egen ljudstyrning och systemet delas upp i zoner. Det skapar ett flexibelt system som fritt går att styra.

Läs mer »

Björksätra kyrka

Björksätra kyrka i Sandviken har problem med hörslingan. Vi mätte upp den och gjorde några justeringar på förstärkaren och efter det har tydligheten bivit avsevärt bättre.

Läs mer »

Näskullens Serviceboende

Tillsammans med Connect har vi utrustat Näskullens Demensboende med en komplett ljudanläggning. Vi levererade och installerade trådlösa mikrofoner, högtalare, hörslinga och styrning. Styrningen bestod av en Touchskärm och DSP från Xilica. Med kolumnhögtalare från JBL fick rummet ett väldigt snyggt ljud och god taltydlighet.

Läs mer »
Almunge Brandstation har fått nytt ljudsystem installerat. Här syns en högtalare från Penton.

Almunge Brandstation

Räddningstjänsten har fått en ny brandstation i Almunge, nära Uppsala. Här har vi ritat ljudsystemet och driftsatt anläggningen. När larmet gå ska alla i byggnaden klart och tydligt höra vilket uppdrag som väntar.

Läs mer »
Tomaskyrkans kyrksal som fått ny hörslinga.

Tomaskyrkan i Gävle

Vi har projekterat och installerat en ny hörslinga till Tomaskyrkan i Gävle. Den äldre slingan hade gjort sitt med en ojämn och svag signal. Mycket jobb gick åt att montera kabelkanaler runt hela kyrkorummet. Mer än 60 meter kanal tog sin tid runt alla hörn och vrår, men snyggt och enhetligt blev det.

Läs mer »