fbpx

Försäljning och uthyrning av ljudutrustning

Hos oss kan ni handla all typ av ljudutrustning så som hörslingeförstärkare, trådlösa mikrofoner, högtalare, mixerbord och kablage etc. Vi tar fram en lösning som bäst matchar era behov.

Köpa högtalare och annan ljudutrustning

Vi är märkesoberoende men har givetvis tillverkare och produkter vi sätter främst. Behöver du köpa högtalare i Gävle kan vi snabbt ta fram det du behöver. Kontakta oss för råd kring inköp och upphandlingar. När det gäller ramavtal – kontakta alltid din inköpsansvarig för mer information.

Garanti och service

Om ni förutom inköp behöver hjälp med installation eller anvisningar gör vi det åt er. Som kund till oss kan du känna dig trygg med service och garanti. Om något inte håller era förväntningar inom garantitiden ersätter vi varan direkt och tar inte ut några extra kostnader för frakt eller byte.

Guidesystem

Med våra olika guidesystem kommer alla deltagare höra Din röst, klart och tydligt. Deltagare kan även ställa frågor direkt till dig via sin enhet de bär med sig. I princip obegränsat antal enheter går att koppla samman och räckvidden är lång. Alla enheter är mobila och behöver inte anslutas till vägguttag.

Vi erbjuder även lösningar där varje person använder sin egna smartphone och via en app kopplar upp sig till samma lyssningssystem

Hyra portabel hörslinga

För tillfälligt konferens- eller klassrum där hörslinga saknas. Vi levererar och kopplar upp slingan och ser till att den fungerar väl. När ert möte är färdigt monterar vi ner och hämtar upp.