Ljudkonsult och utredning

Innan ett projekt tar vid föreslår vi en ljudutredning. Vi besöker er och på plats ser över lokalerna. Därefter kan vi presentera ett genomarbetat förslag för hur en ljudanläggning kan se ut. Om ni har en ljudanläggning som behöver uppgraderas eller ses över kan vi erbjuda några förslag.

Konsult

Som ljudkonsult är vi byggföretag och elkonsulter behjälpliga att räkna ut och dimensionera ljudanläggningar och hörslingor. Det sker ofta långt innan byggstart.

God service

För oss är det minst lika viktigt med god service och en ljudanläggning som hela tiden fungerar som den ska, just därför har vi genom åren utvecklat ett mycket effektivt serviceavtal vi använder oss. I samband med em ljudutredning tar vi fram en prisvärd lösning till er. 

Vi kvalitetssäkrar

Om ni har teknik så som en hörslinga installerad erbjuder vi uppmätning och certifiering av hörslingan. Ni får efter det ett dokument med alla värden som ni kan komplettera era handlingar med. Om något behöver justeras eller kompletteras kan vi ofta på plats lösa det.

Tidigare uppdrag som konsulter

Gävletravet

Styrsystem för ljudet på Gävletravet. Många och stora områden/zoner kräver att ljudet kan styras från flera platser. Teknik från Allen & Heath skapar enkla kontroller som alla kan använda.

Läs mer »

Årsunda kyrka

Ett kraftigt åsk- och blixtväder slog ut hela ljudanläggningen i Årsunda kyrka. Vi installerade nya förstärkare för högtalarna och hörslingan. Valet föll på en Ampetronic C7 till slingan och en Powersoft Mezzo för högtalarna. En rejäl kvalitetshöjning sen tidigare.

Läs mer »

Undervisning i ljudteknik

Vi har föreläst om ljudteknik för studenterna på Gamleby TV-produktion. Allt från grundläggande ljudteknik, trådlösa mikrofoner och ljudbehandling av avhandlats. Vi höll även en specialkurs i lödteknik.

Läs mer »

Österfärnebo kyrka

Styrningen av ljudsystemet i Österfärnebo kyrka behövde en uppdatering. Vi installerade ett nytt mixerbord och en ny hörslingeförstärkare. Allt monterades i ett snyggt rack. Systemet programmerades för att enkelt styras av alla i personalen. Ordning och reda i rackskåpet!

Läs mer »

Specialpedagogiska skolmyndigheten

Vi utrustade SPSM i Gävle med ny konferensteknik. Trådlösa mikrofoner, högtalare, projektor, hörslinga och styrning till det. Resultat blev ett klart och tydligt ljud i både högtalare och hörslinga – helt anpassat för de höga krav som ställs på den

Läs mer »

Limöbåten

Limöbåten, M/S Drottning Silvia, i Gävle får en rejäl uppfräschning av ljudsystemet. Från ett äldre där många kablar och högtalare glappat skapar vi en modern framtidssäker ljudinstallation. Hörbarheten ska vara god var men än befinner sig ombord. Besättning kommer

Läs mer »

Kontaktuppgifter

Hör av dig