fbpx

Ett företag som bryr sig om ljud

Vi på Gävle Ljud AB är din totalleverantör när det gäller ljudinstallationer. Vi utför service och underhåll samt projektering och systemdesign.

Här finns vi!

Gävle Ljud AB finns på Drottninggatan 48 i Gävle där vi har vårt kontor, och varifrån vi utgår till våra externa kunder och serviceuppdrag.

Hög kompetens och god service

Hos oss hittar du alltid rätt ljud för ditt behov, och vi garanterar en hög kvalitet på de jobb vi erbjuder. Detta tillsammans med den kompetens och erfarenhet vi erbjuder gör att vi försäkrar dig om att du alltid får det bästa alternativet.

Olof Höglin - Ljudingenjör Gävle Ljud AB
Olof Höglin

Olof Höglin

Ljudingenjör och ägare

Jag som driver Gävle Ljud heter Olof Höglin. Jag har jobbat med ljudinstallationer, eventljud och broadcast (Radio & Tv) i drygt 20 år och är utbildad ljudingenjör.

”Det bästa med jobbet är att kom ut till våra kunder och se hur vi tillsammans kan komma på den bästa ljudlösningen. Vi har aldrig stött på ett uppdrag som är det andra likt och utmaningen är att gemensamt hitta en unik lösning”.

Välkommen!”

Samuel Costa Nordvall - Tekniker Gävle Ljud AB
Samuel Costa Nordvall

Samuel Costa Nordvall

Tekniker 

Samuel jobbar med systeminstallationer och leder arbetet med utveckling av nya affärsområden.

Jobbar även med kundutbildningar och fortbildar användare.

”Det är väldigt givande när kunden  efter installation tackar för att man varit lite envis och fått svar på alla kontrollfrågor. Allt för att slutresultatet ska bli helt efter önskemål”.

 

Fina jobb, trevligt bemötande och håller alltid vad som lovas!

Eric Hökdal / Elarbete AB

Snyggt jobb, jättebra instruktioner och råd också.

Ulla Ejemar / Arkiv Gävleborg

Levererar alltid bra kvalitet och ett glatt bemötande. Oerhört kompetent och dessutom trevlig att jobba med. Mitt förstahandsval när det gäller ljud!

Sara Brehmer / Aftonbladet

Olof har kompetensen och vet vad kvalitet är samt mycket trevlig att jobba med i projekt. rekommenderas!

Bo Löf / TST-gruppen