Tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster

Tjänsterna nedan hänger alltid ihop på något. Innan en ljudinstallation påbörjas behöver vi alltid träffa er. Vi för en dialog om vad behovet är och vem som ska göra vad. Det står sen som grund inför hela projektet. Du kan läsa mer om varje delmoment nedan. Hittar du inte det du söker – kontakta oss. Video- och bildstreaming tar vi hand om tillsammans med våra samarbetspartners.

Konferensrum, skolor, kyrkor och offentliga lokaler. En rätt dimensionerad, enkel och väl fungerande ljudanläggning förhöjer upplevelsen i era lokaler. Alla deltagare och publik ska höra vad som sägs och spelas upp.

Vi projekterar, felsöker och installerar hörslingor. En allt större andel människor har idag en hörselnedsättning. Vi har alla tekniker för ökad taltydlighet till personer med eller utan hörapparat.

Guidade visningar på muséer, utställningar och visningar, både inom- och utomhus. Förstärk din röst utan att behöva höja rösten. Dagens system är kompakta, lättanvända och har rätt sekretessfunktion.

Innan ett projekt tar vid föreslår vi en ljudutredning. Vi besöker er och på plats ser över lokalerna. Därefter kan vi presentera ett genomarbetat förslag för hur en ljudanläggning kan se ut hos er.

Vi importerar och säljer ljudutrustning. Vi har välkända varumärken som används i hela världen. Låt oss ta fram ett förslag för er nya ljudanläggning!

Kontaktuppgifter

Hör av dig