fbpx

HiFi / Custom install

Letar du efter ett snyggt och balanserat ljud till vardagsrummet, trädgården eller poolområdet? Vill du styra alla zoner i en och samma app? 

Vi vänder oss till dig som vill ta steget upp till en riktigt hög nivå på ljudet. Inget projekt är för litet eller för stort. Vi har gjort installationer från badrum och mindre altaner till trädgårdar och salar på flera 1000 kvadrat. Vill du få ett riktigt bra ljud installerat? Tveka inte att kontakta oss redan idag!

Mycket nöjd med min anläggning (Origin Acoustics OS67) som Gävle Ljud levererat. Med stort engagemang och viljan att leverera rätt anläggning efter våra önskemål kan jag varmt rekommendera dem.

Roland Strömberg / Gävle

Osynligt ljud hemma

Alla installationer utförs helt anpassade efter ert rum. Drömmer du om att fylla ditt hem med snyggt ljud utan att behöva se högtalare och kablar? Vi kan med hjälp av nätverkslösningar och smarta högtalare lösa det mesta. Många av de produkter vi jobbar med är unika för heminstallationer. Vi använder och sätter ihop ett fungerande ljudsystem med helt rätt delar. Gävle Ljud kan leverera allt från två högtalare till ett komplett Dolby Atmos-system. 

Bygga nytt hus med ljudsystem

Sitter ni i tankar att bygga nytt hus? Låt oss ta hand om ljudinstallationen. Redan innan huset står på plats har vi ritat in vart alla högtalare ska sitta och kablar ska dras. Om ni önskar kan er elektriker förbereda kablar och tillsamman monterar vi upp högtalare och styrutrustning. 

Rätt högtalare på rätt plats. Här ser ni några olika högtalare vi jobbar med, allt från högtalare som grävs ner i marken till de som fästs på fasaden.

Origin Acoustics Bollard
Bollard Loudspeaker
Origin Acoustics - Seasons Landscape 44 och 64
Seasons Landscape
Origin Acoustics - OSUB 12
Subwoofer
Seasons Outdoor

Fördelen att välja Gävle Ljud är att vi gärna kommer hem till dig och visar upp olika alternativ på högtalare. Du kan ta god tid på dig och lyssna på den högtalare du är intresserad av. Vi testar olika inställningar och placeringar så du exakt vet vad du får. Skulle du köpa en bil utan att provköra den?

Boka en demo av ett ljudsystem - vi kommer hem till dig så du får lyssna i rätt miljö.

    Kalibrera hemmabioljud

    Alla ljudsystem måste kalibreras. Har du redan en anläggning du vill få att låta ännu bättre? Låt oss göra jobbet. Vi mäter frekvenskurva, efterklangstid och delaytider. Med ett tydligt resultat går det att justera ljudet på din anläggning och eventuellt placera om högtalare till den bästa positionen. Läs mer här.

    Fina jobb, trevligt bemötande och håller alltid vad som lovas.

    Eric Hökdal / Elarbete AB