Ljudinstallation

Vi på Gävle Ljud arbetar med ljudinstallationer i Gävleborg och omkringliggande län. Vi hjälper såväl företag som privatpersoner med olika ljudanläggningar efter behov. Vi kan AV-produkter, hörslingor och rätt installationsmöjligheter. Lättanvänt och framtidssäkert!

20 års erfarenhet

Vi har 20 års erfarenhet av tekniska ljudinstallationer. Allt från små konferensrum till klassrum och stora hörsalar. Vid om- och nybyggnationer samarbetar vi tätt med projektets arkitekter.

Vi har koll på marknadens senaste produkter och olika installationsmöjligheter. Vi kan erbjuda programmerbara fjärrkontroller och styrpaneler för en effektiv och användarvänlig ljudinstallation.

 

God service

För oss är det minst lika viktigt med god service och en ljudanläggning som hela tiden fungerar som den ska, just därför har vi genom åren utvecklat en mycket effektiv serviceinstallation.

Vi kvalitetssäkrar

Vi jobbar efter tydliga kontrollsystem som vi delar med oss vid projektets slut. Därav försäkrar vi att ingen del missas. Hela anläggningen ska fungera. Rätt person får rätt information och utbildning. Vi lämnar över dokumentation och skriftliga användarhandledningar. 

Som ljudinstallatör är vi flexibla, och skulle något hända med ljudinstallationen kan du vara trygg med att vi erbjuder olika typer av jourservice.

Tidigare uppdrag

Ljudinstallation

Frösunda Sätraåsen

Vi har utrustat samlingssalen på vård- och äldreboendet Frösunda Sätraåsen med ny ljudteknik. Trådlösa mikrofoner och integration med hörslinga och AV-anläggning har skapat ett funktionibelt rum. Många av de boende är i behov av ljud med hög tydlighet i

Läs mer »
Ljudinstallation

Gävletravet

Styrsystem för ljudet på Gävletravet. Många och stora områden/zoner kräver att ljudet kan styras från flera platser. Teknik från Allen & Heath skapar enkla kontroller som alla kan använda.

Läs mer »
Hörslingor och hörselteknik

Årsunda kyrka

Ett kraftigt åsk- och blixtväder slog ut hela ljudanläggningen i Årsunda kyrka. Vi installerade nya förstärkare för högtalarna och hörslingan. Valet föll på en Ampetronic C7 till slingan och en Powersoft Mezzo för högtalarna. En rejäl kvalitetshöjning sen tidigare.

Läs mer »
Hörslingor och hörselteknik

Träffpunkt Hamrånge

Samlingssalen i det även kallas ”Vita villan” i Bergby saknade ljudanläggning och hörslinga. Tillsammans med Bravida installerade vi en komplett anläggning där fokus var användarvänlighet. Tack vara en anpassad touchskärm med endast volym upp och ner kan alla använda

Läs mer »
Ljudinstallation

Österfärnebo kyrka

Styrningen av ljudsystemet i Österfärnebo kyrka behövde en uppdatering. Vi installerade ett nytt mixerbord och en ny hörslingeförstärkare. Allt monterades i ett snyggt rack. Systemet programmerades för att enkelt styras av alla i personalen. Ordning och reda i rackskåpet!

Läs mer »
Hörslingor och hörselteknik

Specialpedagogiska skolmyndigheten

Vi utrustade SPSM i Gävle med ny konferensteknik. Trådlösa mikrofoner, högtalare, projektor, hörslinga och styrning till det. Resultat blev ett klart och tydligt ljud i både högtalare och hörslinga – helt anpassat för de höga krav som ställs på den

Läs mer »

Kontaktuppgifter

Hör av dig