fbpx

Bullermätning | Ljudmätning

På uppdrag av Svenska kyrkan har vi utfört en bullermätning och mätt upp efterklangstider på deras förskolor i Gävle. I rapporten vi presenterar ger vi förslag på åtgärder för att skapa en bra arbetsmiljö för barn och personal.

Mätinstrument från NTi-Audio med klass-1-mikrofon säkerställer ett mycket noggrant resultat klassat för alla myndigheter.

Är du i behov av en bullermätning eller annan mätning av akustik? Kontakta oss så guidar och hjälper vi er.

Bullermätning på förskola i Gävle. Ljudmätning av akustik av Gävle Ljud med ljudmätare.
Bullermätning på förskola i Gävle. Ljudmätning av akustik av Gävle Ljud med ljudmätare.

Uppdragsbeskrivning och bilder

Bullermätning | Ljudmätning

Fler uppdrag

Bollard Round Black

Högtalare utomhus

Letar du högtalare till altanen eller trådgården? Du kanske vill ha ett snyggt och balanserat ljud i ditt poolområde. Vill du styra alla zoner i en och samma app? Då har du kommit rätt!

Läs mer »

Årsunda kyrka

Ett kraftigt åsk- och blixtväder slog ut hela ljudanläggningen i Årsunda kyrka. Vi installerade nya förstärkare för högtalarna och hörslingan. Valet föll på en Ampetronic C7 till slingan och en Powersoft Mezzo för högtalarna. En rejäl kvalitetshöjning sen tidigare.

Läs mer »
Ljud från baren sprider sig bra i lokalen.

Restaurang NYGATAN

Restaurang NYGATAN (systerkrog till Sarahs) i Gävle har fått en komplett ljudanläggning installerad av oss. För behålla den snygga miljön och undvika synliga kablar valde vi trådlösa högtalare från Loud of Sweden.

Läs mer »

Mätning av metallförlust

Att veta vilken metallförlust en slinga får är avgörande för rätt val av slinga och förstärkare. Vid mätning av metallförslust lägger vi ut en testslinga, mäter upp fältstyrkan inom given yta. Det värdet använder vi vid simulering av rummet och an leverera rätt ritning och support för vidare installation.

Läs mer »

Näskullens Serviceboende

Tillsammans med Connect har vi utrustat Näskullens Demensboende med en komplett ljudanläggning. Vi levererade och installerade trådlösa mikrofoner, högtalare, hörslinga och styrning. Styrningen bestod av en Touchskärm och DSP från Xilica. Med kolumnhögtalare från JBL fick rummet ett väldigt snyggt ljud och god taltydlighet.

Läs mer »