fbpx

Skutskärs kyrka

Nytt ljud till Skutskärs kyrka. Kyrkan har nu fått ett ljud som är snyggt, tydligt och har jämn spridning, mycket tack vare teknik från Bose Professional. Valet av mixerbord föll på QU-16 från Allen & Heath som är enkelt att använda för all personal och samtidigt har alla funktioner en ljudtekniker behöver. Vi passade på att byta ut alla headmics till DPA Core 6066 som prövas ut till varje präst för exakt passform. Ampetronics slingförstärkare trimmades in och alla med hörapparat kommer klart och tydligt höra det som sägs.

Tack till Midroc och TSTGRUPPEN AB som gjorde att arbetet gick väldigt smidigt med trevliga och kunniga installatörer. Tack även till all personal på Svenska kyrkan i Skutskär för bra input och trevlig stämning under hela installationen. Allt avslutades med invigning av Biskop Karin Johannesson.

Behöver er kyrka, församlingslokal eller annan möteslokal uppgradera er teknik till ett lättanvänt system med högsta ljudkvalitet? Kontakta Olof Höglin på Gävle Ljud AB, mob: 073-057 20 74

Invigning med Biskop Karin Johannesson.
Invigning med Biskop Karin Johannesson.

Uppdragsbeskrivning och bilder

Skutskärs kyrka

Fler uppdrag

Ljudinstallation på Naturkompaniet av Gävle Ljud.

Naturkompaniet

Naturkompaniet i Gävle bygger om butiken. Vi har monterat ett nytt ljudsystem från Loud of Sweden. Högtalarna är monterade i strömskenorna där även belysningen sitter. En enkel installation med högsta ljudkvalitet samtidigt som högtalarna har en tilltalande design.

Läs mer »
Tomaskyrkans kyrksal som fått ny hörslinga.

Tomaskyrkan i Gävle

Vi har projekterat och installerat en ny hörslinga till Tomaskyrkan i Gävle. Den äldre slingan hade gjort sitt med en ojämn och svag signal. Mycket jobb gick åt att montera kabelkanaler runt hela kyrkorummet. Mer än 60 meter kanal tog sin tid runt alla hörn och vrår, men snyggt och enhetligt blev det.

Läs mer »
Gävle Stadshus där Gävle Ljud har installerat ny ljudteknik i bl a Spegelsalen, Gävlerummet och flera konferensrum.

Stadshuset i Gävle

Spegelsalen i stadshuset i Gävle får ny hörslinga. Flera rum får ny teknik och utrustats med takmikrofoner som skapar en god taltydlighet. Gävle kommun får en bra ljudmiljö i sina konferensrum.

Läs mer »
Dogman logo

Dogman

Vi har installerat butiksljud till Dogmans nya butik i Valbo. Takhängda högtalare med trådlös teknik monterades i belysningsskenorna för snabb och enkel installation – Ingen kabeldragning fram till högtalarna. Ur högtalarna spelas musik som gör alla djur extra följsamma 😉

Läs mer »
Invigning med Biskop Karin Johannesson.

Skutskärs kyrka

Skutskärs kyrka har fått nytt ljudsystem med högtalare, mikrofoner, mixerbord mm installerat av oss på Gävle Ljud. Kyrkan har nu fått ett ljud som är snyggt, tydligt har jämn spridning och är väldigt lättanvänt.

Läs mer »

Ljudmätning åt SECOR

Dörrföretaget Secor ville kvalitetssäkra en installation. Vi mätte upp ljudreduktionen för dörrarna i ett trapphus. Efter mätningen kunde vi lämna ett kvitto och siffror på att ljudnivån genom dörrarna var bästa tänkbara och enligt gällande standard. Tryggt för både kund och leverantör / installatör!

Läs mer »