fbpx

Undervisning i ljudteknik

Vi har föreläst om ljudteknik för studenterna på Gamleby TV-produktion. Allt från grundläggande ljudteknik, trådlösa mikrofoner och ljudbehandling av avhandlats. Vi höll även en specialkurs i lödteknik.

Uppdragsbeskrivning och bilder

Undervisning i ljudteknik

Fler uppdrag

Årsunda kyrka

Ett kraftigt åsk- och blixtväder slog ut hela ljudanläggningen i Årsunda kyrka. Vi installerade nya förstärkare för högtalarna och hörslingan. Valet föll på en Ampetronic C7 till slingan och en Powersoft Mezzo för högtalarna. En rejäl kvalitetshöjning sen tidigare.

Läs mer »
Almunge Brandstation har fått nytt ljudsystem installerat. Här syns en högtalare från Penton.

Almunge Brandstation

Räddningstjänsten har fått en ny brandstation i Almunge, nära Uppsala. Här har vi ritat ljudsystemet och driftsatt anläggningen. När larmet gå ska alla i byggnaden klart och tydligt höra vilket uppdrag som väntar.

Läs mer »

Österfärnebo kyrka

Styrningen av ljudsystemet i Österfärnebo kyrka behövde en uppdatering. Vi installerade ett nytt mixerbord och en ny hörslingeförstärkare. Allt monterades i ett snyggt rack. Systemet programmerades för att enkelt styras av alla i personalen. Ordning och reda i rackskåpet!

Läs mer »

Träffpunkt Hamrånge

Samlingssalen i det även kallas ”Vita villan” i Bergby saknade ljudanläggning och hörslinga. Tillsammans med Bravida installerade vi en komplett anläggning där fokus var användarvänlighet. Tack vara en anpassad touchskärm med endast volym upp och ner kan alla använda ljudsystemet.

Läs mer »
Engeltofta i Gävle ligger vid Gävlebuktens norra strand. En praktfull grosshandlarvilla som erbjuder konferens, hotell, restaurang och café.   Engeltofta byggdes 1882 av Grosshandlare Bengt Gustaf Kronberg. Engeltofta berättar om den storhetstid som präglade Gävle i slutet av 1800-talet och under inledningen av 1900-talet.

Engeltofta

Engeltofta i Gävle ligger vid Gävlebuktens norra strand. En praktfull grosshandlarvilla som erbjuder konferens, hotell, restaurang och café. Vi fick uppdraget att fylla hela Engeltofta med ljud. Högtalare som smälter bra in i de klassiska lokalerna och bra ljud tillsammans med enkel styrning var ledorden från kunden.

Läs mer »
Gävle Ljud monterar ljud på ICA Supermarkets butik i Hofors.

ICA Supermarket

ICA Supermarkets butik i Hofors får nytt ljudsystem. Med ljudlösning från Loud of Sweden och tillhörande musikstreamingtjänt får butiken rätt ljud och musik anpassat efter ICAs kunder.

Läs mer »