fbpx

X-trafik

X-trafiks tåg har problem med hörslingorna. Vi har startat en utredning och driver ett projekt för att åtgärda och uppdatera tekniken ombord.

Tillsammans med Sennberg och Ampetronic (UK) har vi startat en utredning av hörslingorna ombord på X-tåget. Grundliga mätningar har utförts och tågens störnivåer har registrerats vid verklig drift.

Resultatet är i dagsläget två rapporter där alla resultat är beskrivna samt förslag på utgärder för bästa möjliga hörslinga.

Uppdragsbeskrivning och bilder

X-trafik

Fler uppdrag

Trådlösa högtalare. Passar i alla situationer där man önskar ett fylligt och kraftfullt ljud i t.ex. restauranger, uteserveringar, gym butiker.

Telenor – Gallerian Nian

Telenors butik i Gallerian Nian i Gävle har fått nytt ljudsystem monterat av oss. Högtalare med trådlös överföringsteknik monteras i befintliga belysningsskenor. Installationen tar minimalt med tid.

Läs mer »

Frösunda Sätraåsen äldreboende

Vi har utrustat samlingssalen på vård- och äldreboendet Frösunda Sätraåsen med ny ljudteknik. Trådlösa mikrofoner och integration med hörslinga och AV-anläggning har skapat ett funktionibelt rum. Många av de boende är i behov av ljud med hög tydlighet i både högtalare och hörslinga.

Läs mer »
Dogman logo

Dogman

Vi har installerat butiksljud till Dogmans nya butik i Valbo. Takhängda högtalare med trådlös teknik monterades i belysningsskenorna för snabb och enkel installation – Ingen kabeldragning fram till högtalarna. Ur högtalarna spelas musik som gör alla djur extra följsamma 😉

Läs mer »

Elite Grand Hotel

Elite Grand Hotel i Gävle behövde tillfälligt utrusta ett konferensrum med en hörslinga. Vi levererade en portabel slinga som vi kopplade in och mätte upp. Efter konferensen monterade vi ner. Enkelt och smidigt!

Läs mer »
Bild innan SLS-slinga monteras ovanför takplattorna.

Perslundaskolan Ockelbo

Midroc Electro gav oss uppdraget att koppla in och mäta upp hörslingor på den nybyggda Perslundaskolan. Vi ritade och projekterade även en helt ny slinga till matsalen/aulan som där slingakabeln förlades ovanför takplattorna. 

Läs mer »

Träffpunkt Hamrånge

Samlingssalen i det även kallas ”Vita villan” i Bergby saknade ljudanläggning och hörslinga. Tillsammans med Bravida installerade vi en komplett anläggning där fokus var användarvänlighet. Tack vara en anpassad touchskärm med endast volym upp och ner kan alla använda ljudsystemet.

Läs mer »