fbpx

Gävle Strand Din hälsocentral

Vi har projekterat och monterat en ny ljudanläggning i gymmet på Gävle Strand Din hälsocentral i nybyggda Tullhuset. Nu har de ett ljudsystem som är riktigt enkelt att använda för både personal och besökare till rehabgymmet.

Med högtalare och subwoofers från Biamp samt ett kompakt racksystem blir installationen både snygg och välljudande.

”Riktigt bra ljud, snyggt monterat och användarvänligt ljudsystem. Vi på Gävle Strand hälsocentral är riktigt nöjda!” – Torbjörn Eriksson, Vårdenhetschef Region Gävleborg

Driver du ett gym, spa eller en klinik som är i behov av en bra ljudanläggning? Hör av dig till Olof Höglin så kan han berätta mer om lösningar som passar dessa lokaler.

Gävle Ljuds servicebil parkerad framför Tullhuset i Gävle där vi installerat ett ljudsystem på Gävle Strand Din Vårdcentral.
Vi har levererat ljudsystem till Gävle Strand Din Vårdcentral, Region Gävleborgs senaste vårdcentral som finns i Tullhuset i Gävle.

Uppdragsbeskrivning och bilder

Gävle Strand Din hälsocentral

Fler uppdrag

Träffpunkt Hamrånge

Samlingssalen i det även kallas ”Vita villan” i Bergby saknade ljudanläggning och hörslinga. Tillsammans med Bravida installerade vi en komplett anläggning där fokus var användarvänlighet. Tack vara en anpassad touchskärm med endast volym upp och ner kan alla använda ljudsystemet.

Läs mer »
Ugglebo Arena i Ockelbo

Ugglebo Arena

Ugglebo Arena är Ockelbos nybyggda Ishall. Vi uppdaterar och förbättrar ljudsystemet. Högtalarna som kommer från Gavlerinken. De får en egen ljudstyrning och systemet delas upp i zoner. Det skapar ett flexibelt system som fritt går att styra.

Läs mer »

Kulturcentrum Sandviken

Kulturcentrum i Sandviken har fått en ny hörslinga. Vi valde teknik från Ampetronic. Utskjutbara gradänger gjorde att vi fick specialanpassa all kabeldragning. Efter uppmätning fick vi ett väldigt bra resultat. Skillnaden mot den tidigare perimeterslingan är stor.

Läs mer »
Ljudinstallation på Naturkompaniet av Gävle Ljud.

Naturkompaniet

Naturkompaniet i Gävle bygger om butiken. Vi har monterat ett nytt ljudsystem från Loud of Sweden. Högtalarna är monterade i strömskenorna där även belysningen sitter. En enkel installation med högsta ljudkvalitet samtidigt som högtalarna har en tilltalande design.

Läs mer »
Ljud från baren sprider sig bra i lokalen.

Restaurang NYGATAN

Restaurang NYGATAN (systerkrog till Sarahs) i Gävle har fått en komplett ljudanläggning installerad av oss. För behålla den snygga miljön och undvika synliga kablar valde vi trådlösa högtalare från Loud of Sweden.

Läs mer »
Ny ljudanläggning till Fastoffice i Gävle ger lokalerna ännu större möjligheter till möten, konferenser och event.

Fastpartner – Fastoffice

Fastoffice i Gävle, nominerat till Sveriges snyggaste kontor. Arkitekt är Helena Kozak. Vi har byggt ut lokalerna med en ljudanläggning och har försökt hålla val av produkter i samma linje som övriga lokalen. Bland annat en volymkontroll designad i matt svart och graverad mässing.

Läs mer »