fbpx

Gävle Strand Din hälsocentral

Vi har projekterat och monterat en ny ljudanläggning i gymmet på Gävle Strand Din hälsocentral i nybyggda Tullhuset. Nu har de ett ljudsystem som är riktigt enkelt att använda för både personal och besökare till rehabgymmet.

Med högtalare och subwoofers från Biamp samt ett kompakt racksystem blir installationen både snygg och välljudande.

”Riktigt bra ljud, snyggt monterat och användarvänligt ljudsystem. Vi på Gävle Strand hälsocentral är riktigt nöjda!” – Torbjörn Eriksson, Vårdenhetschef Region Gävleborg

Driver du ett gym, spa eller en klinik som är i behov av en bra ljudanläggning? Hör av dig till Olof Höglin så kan han berätta mer om lösningar som passar dessa lokaler.

Gävle Ljuds servicebil parkerad framför Tullhuset i Gävle där vi installerat ett ljudsystem på Gävle Strand Din Vårdcentral.
Vi har levererat ljudsystem till Gävle Strand Din Vårdcentral, Region Gävleborgs senaste vårdcentral som finns i Tullhuset i Gävle.

Uppdragsbeskrivning och bilder

Gävle Strand Din hälsocentral

Fler uppdrag

Årsunda kyrka

Ett kraftigt åsk- och blixtväder slog ut hela ljudanläggningen i Årsunda kyrka. Vi installerade nya förstärkare för högtalarna och hörslingan. Valet föll på en Ampetronic C7 till slingan och en Powersoft Mezzo för högtalarna. En rejäl kvalitetshöjning sen tidigare.

Läs mer »

Kulturcentrum Sandviken

Kulturcentrum i Sandviken har fått en ny hörslinga. Vi valde teknik från Ampetronic. Utskjutbara gradänger gjorde att vi fick specialanpassa all kabeldragning. Efter uppmätning fick vi ett väldigt bra resultat. Skillnaden mot den tidigare perimeterslingan är stor.

Läs mer »

Specialpedagogiska skolmyndigheten

Vi utrustade SPSM i Gävle med ny konferensteknik. Trådlösa mikrofoner, högtalare, projektor, hörslinga och styrning till det. Resultat blev ett klart och tydligt ljud i både högtalare och hörslinga – helt anpassat för de höga krav som ställs på den har typen av specialundervisning.

Läs mer »
Ugglebo Arena i Ockelbo

Ugglebo Arena

Ugglebo Arena är Ockelbos nybyggda Ishall. Vi uppdaterar och förbättrar ljudsystemet. Högtalarna som kommer från Gavlerinken. De får en egen ljudstyrning och systemet delas upp i zoner. Det skapar ett flexibelt system som fritt går att styra.

Läs mer »