fbpx

Träffpunkt Hamrånge

Samlingssalen i det även kallas ”Vita villan” i Bergby saknade ljudanläggning och hörslinga. Tillsammans med Bravida installerade vi en komplett anläggning där fokus var användarvänlighet. Tack vara en anpassad touchskärm med endast volym upp och ner kan alla använda ljudsystemet.

Uppdragsbeskrivning och bilder

Träffpunkt Hamrånge

Fler uppdrag

Frösunda Sätraåsen äldreboende

Vi har utrustat samlingssalen på vård- och äldreboendet Frösunda Sätraåsen med ny ljudteknik. Trådlösa mikrofoner och integration med hörslinga och AV-anläggning har skapat ett funktionibelt rum. Många av de boende är i behov av ljud med hög tydlighet i både högtalare och hörslinga.

Läs mer »
Bollard Round Black

Högtalare utomhus

Letar du högtalare till altanen eller trådgården? Du kanske vill ha ett snyggt och balanserat ljud i ditt poolområde. Vill du styra alla zoner i en och samma app? Då har du kommit rätt!

Läs mer »
Ljud från baren sprider sig bra i lokalen.

Restaurang NYGATAN

Restaurang NYGATAN (systerkrog till Sarahs) i Gävle har fått en komplett ljudanläggning installerad av oss. För behålla den snygga miljön och undvika synliga kablar valde vi trådlösa högtalare från Loud of Sweden.

Läs mer »
Gävle Ljud monterar ljud på ICA Supermarkets butik i Hofors.

ICA Supermarket

ICA Supermarkets butik i Hofors får nytt ljudsystem. Med ljudlösning från Loud of Sweden och tillhörande musikstreamingtjänt får butiken rätt ljud och musik anpassat efter ICAs kunder.

Läs mer »
Ludvika sporthalls A-hall har fått en helt ny ljudanläggning installerad. Tre högtalare riktade mot läktaren och tre högtalare riktade mot planen. Mellan dessa sitter två subbasar.

Ludvika Sporthall

Ludvika kommun satsar på en helt ny ljudanläggning i deras stora sporthall. Vi fick uppdraget att ta fram en komplett anläggning med allt från styrsystem till högtalare.

Läs mer »