fbpx

Frösunda Sätraåsen äldreboende

Vi har utrustat samlingssalen på vård- och äldreboendet Frösunda Sätraåsen med ny ljudteknik. Trådlösa mikrofoner och integration med hörslinga och AV-anläggning har skapat ett funktionibelt rum. Många av de boende är i behov av ljud med hög tydlighet i både högtalare och hörslinga.

Uppdragsbeskrivning och bilder

Frösunda Sätraåsen äldreboende

Fler uppdrag

Invigning med Biskop Karin Johannesson.

Skutskärs kyrka

Skutskärs kyrka har fått nytt ljudsystem med högtalare, mikrofoner, mixerbord mm installerat av oss på Gävle Ljud. Kyrkan har nu fått ett ljud som är snyggt, tydligt har jämn spridning och är väldigt lättanvänt.

Läs mer »
Nytt ljud på SPA Gamla Gefle

SPA Gamla Gefle

SPA Gamle Gefle ligger beläget mitt i den klassiska stadsdelen. De önskade sig en ny, enkel och driftsäker ljudanläggning. Vi monterade ny styrning så varje rum har möjlighet att välja musik och styra volymen. Befintliga högtalare kunde användas tillsammans med en ny välljudande förstärkare. Allt monterat i en diskret rackpanel.

Läs mer »
Ljudinstallation på Naturkompaniet av Gävle Ljud.

Naturkompaniet

Naturkompaniet i Gävle bygger om butiken. Vi har monterat ett nytt ljudsystem från Loud of Sweden. Högtalarna är monterade i strömskenorna där även belysningen sitter. En enkel installation med högsta ljudkvalitet samtidigt som högtalarna har en tilltalande design.

Läs mer »
Ny ljudanläggning till Fastoffice i Gävle ger lokalerna ännu större möjligheter till möten, konferenser och event.

Fastpartner – Fastoffice

Fastoffice i Gävle, nominerat till Sveriges snyggaste kontor. Arkitekt är Helena Kozak. Vi har byggt ut lokalerna med en ljudanläggning och har försökt hålla val av produkter i samma linje som övriga lokalen. Bland annat en volymkontroll designad i matt svart och graverad mässing.

Läs mer »

Mätning av metallförlust

Att veta vilken metallförlust en slinga får är avgörande för rätt val av slinga och förstärkare. Vid mätning av metallförslust lägger vi ut en testslinga, mäter upp fältstyrkan inom given yta. Det värdet använder vi vid simulering av rummet och an leverera rätt ritning och support för vidare installation.

Läs mer »