fbpx

Kulturcentrum Sandviken

Kulturcentrum i Sandviken har fått en ny hörslinga. Vi valde teknik från Ampetronic. Utskjutbara gradänger gjorde att vi fick specialanpassa all kabeldragning. Efter uppmätning fick vi ett väldigt bra resultat. Skillnaden mot den tidigare perimeterslingan är stor.

Uppdragsbeskrivning och bilder

Kulturcentrum Sandviken

Fler uppdrag

Björksätra kyrka

Björksätra kyrka i Sandviken har problem med hörslingan. Vi mätte upp den och gjorde några justeringar på förstärkaren och efter det har tydligheten bivit avsevärt bättre.

Läs mer »

Undervisning i ljudteknik

Vi har föreläst om ljudteknik för studenterna på Gamleby TV-produktion. Allt från grundläggande ljudteknik, trådlösa mikrofoner och ljudbehandling av avhandlats. Vi höll även en specialkurs i lödteknik.

Läs mer »

Österfärnebo kyrka

Styrningen av ljudsystemet i Österfärnebo kyrka behövde en uppdatering. Vi installerade ett nytt mixerbord och en ny hörslingeförstärkare. Allt monterades i ett snyggt rack. Systemet programmerades för att enkelt styras av alla i personalen. Ordning och reda i rackskåpet!

Läs mer »

Ljudmätning åt SECOR

Dörrföretaget Secor ville kvalitetssäkra en installation. Vi mätte upp ljudreduktionen för dörrarna i ett trapphus. Efter mätningen kunde vi lämna ett kvitto och siffror på att ljudnivån genom dörrarna var bästa tänkbara och enligt gällande standard. Tryggt för både kund och leverantör / installatör!

Läs mer »
Dogman logo

Dogman

Vi har installerat butiksljud till Dogmans nya butik i Valbo. Takhängda högtalare med trådlös teknik monterades i belysningsskenorna för snabb och enkel installation – Ingen kabeldragning fram till högtalarna. Ur högtalarna spelas musik som gör alla djur extra följsamma 😉

Läs mer »

Specialpedagogiska skolmyndigheten

Vi utrustade SPSM i Gävle med ny konferensteknik. Trådlösa mikrofoner, högtalare, projektor, hörslinga och styrning till det. Resultat blev ett klart och tydligt ljud i både högtalare och hörslinga – helt anpassat för de höga krav som ställs på den har typen av specialundervisning.

Läs mer »