fbpx

Restaurang NYGATAN

Restaurang NYGATAN (systerkrog till Sarahs) i Gävle har fått en komplett ljudanläggning installerad av oss. För behålla den snygga miljön och undvika synliga kablar valde vi trådlösa högtalare från Loud of Sweden.

Flera S1 satellithögtalare kombinerade med två B1-subwoofers (även de trådlösa) skapade en balanserad ljudbild i hela lokalen.

Tack vare en snyggt ljud från subwoofers behåller restaurang ett tydligt markerat ljud samtidigt som ljudnivån kan hållas nere. Upplevelsen blir ett ljud som ”bara finns” 🙂.

Är du intresserad av en ljudanläggning utan kabeldragning som är enkel att styra med ett bra ljud och snygg design?

Kontakta oss så kommer vi ut till er och tar fram ett förslag till lösning.

Ljud från baren sprider sig bra i lokalen.
Ljud från baren sprider sig bra i lokalen.

Uppdragsbeskrivning och bilder

Restaurang NYGATAN

Fler uppdrag

Dogman logo

Dogman

Vi har installerat butiksljud till Dogmans nya butik i Valbo. Takhängda högtalare med trådlös teknik monterades i belysningsskenorna för snabb och enkel installation – Ingen kabeldragning fram till högtalarna. Ur högtalarna spelas musik som gör alla djur extra följsamma 😉

Läs mer »

Näskullens Serviceboende

Tillsammans med Connect har vi utrustat Näskullens Demensboende med en komplett ljudanläggning. Vi levererade och installerade trådlösa mikrofoner, högtalare, hörslinga och styrning. Styrningen bestod av en Touchskärm och DSP från Xilica. Med kolumnhögtalare från JBL fick rummet ett väldigt snyggt ljud och god taltydlighet.

Läs mer »
Ugglebo Arena i Ockelbo

Ugglebo Arena

Ugglebo Arena är Ockelbos nybyggda Ishall. Vi uppdaterar och förbättrar ljudsystemet. Högtalarna som kommer från Gavlerinken. De får en egen ljudstyrning och systemet delas upp i zoner. Det skapar ett flexibelt system som fritt går att styra.

Läs mer »

X-trafik

X-trafiks tåg har problem med hörslingorna. Vi har startat en utredning och driver ett projekt för att åtgärrda och uppdatera tekniken ombord.

Läs mer »
Bild innan SLS-slinga monteras ovanför takplattorna.

Perslundaskolan Ockelbo

Midroc Electro gav oss uppdraget att koppla in och mäta upp hörslingor på den nybyggda Perslundaskolan. Vi ritade och projekterade även en helt ny slinga till matsalen/aulan som där slingakabeln förlades ovanför takplattorna. 

Läs mer »