fbpx

Gävle Ljud levererar nytt ljud till SEB

Vi har installerat nytt ljud på SEB i Gävle. Med trådlös teknik från  blir det en enkel och smidig installation den nya ljudanläggningen.

Så nu får medarbetarna och kunderna en bra ljudmiljö och känsliga samtal överhörs inte lika lätt i entrén.

Om du driver café, affär, fik, restaurang, eller kanske bank och vill få ett lika bra ljud som SEB, kontakta Olof Höglin på Gävle Ljud eller Robert Bromer på Loud of Sweden.

SEB logo
SEB beställde ljud till sitt bankkontor i Gävle.

Uppdragsbeskrivning och bilder

Gävle Ljud levererar nytt ljud till SEB

Fler uppdrag

Almunge Brandstation har fått nytt ljudsystem installerat. Här syns en högtalare från Penton.

Almunge Brandstation

Räddningstjänsten har fått en ny brandstation i Almunge, nära Uppsala. Här har vi ritat ljudsystemet och driftsatt anläggningen. När larmet gå ska alla i byggnaden klart och tydligt höra vilket uppdrag som väntar.

Läs mer »
Bild innan SLS-slinga monteras ovanför takplattorna.

Perslundaskolan Ockelbo

Midroc Electro gav oss uppdraget att koppla in och mäta upp hörslingor på den nybyggda Perslundaskolan. Vi ritade och projekterade även en helt ny slinga till matsalen/aulan som där slingakabeln förlades ovanför takplattorna. 

Läs mer »

Björksätra kyrka

Björksätra kyrka i Sandviken har problem med hörslingan. Vi mätte upp den och gjorde några justeringar på förstärkaren och efter det har tydligheten bivit avsevärt bättre.

Läs mer »
Trådlösa högtalare. Passar i alla situationer där man önskar ett fylligt och kraftfullt ljud i t.ex. restauranger, uteserveringar, gym butiker.

Telenor – Gallerian Nian

Telenors butik i Gallerian Nian i Gävle har fått nytt ljudsystem monterat av oss. Högtalare med trådlös överföringsteknik monteras i befintliga belysningsskenor. Installationen tar minimalt med tid.

Läs mer »

Premium Padel

En av Sveriges snyggaste och modernaste padelhallar som står ut med full aktivitet varje dag. Här har vi monterat ljud i samtliga utrymmen – Centercourt, Gym, Relax, Entré, Shop, Omklädningsrum, Servering. Allt styrs av Q-SYS.

Läs mer »