fbpx

Perslundaskolan Ockelbo

Midroc Electro gav oss uppdraget att koppla in och mäta upp hörslingor på den nybyggda Perslundaskolan. Vi ritade och projekterade även en helt ny slinga till matsalen/aulan som där slingakabeln förlades ovanför takplattorna.

Bild innan SLS-slinga monteras ovanför takplattorna.
Bild innan SLS-slinga monteras ovanför takplattorna.

Uppdragsbeskrivning och bilder

Perslundaskolan Ockelbo

Fler uppdrag

Specialpedagogiska skolmyndigheten

Vi utrustade SPSM i Gävle med ny konferensteknik. Trådlösa mikrofoner, högtalare, projektor, hörslinga och styrning till det. Resultat blev ett klart och tydligt ljud i både högtalare och hörslinga – helt anpassat för de höga krav som ställs på den har typen av specialundervisning.

Läs mer »
Ludvika sporthalls A-hall har fått en helt ny ljudanläggning installerad. Tre högtalare riktade mot läktaren och tre högtalare riktade mot planen. Mellan dessa sitter två subbasar.

Ludvika Sporthall

Ludvika kommun satsar på en helt ny ljudanläggning i deras stora sporthall. Vi fick uppdraget att ta fram en komplett anläggning med allt från styrsystem till högtalare.

Läs mer »
Gävle Stadshus där Gävle Ljud har installerat ny ljudteknik i bl a Spegelsalen, Gävlerummet och flera konferensrum.

Stadshuset i Gävle

Spegelsalen i stadshuset i Gävle får ny hörslinga. Flera rum får ny teknik och utrustats med takmikrofoner som skapar en god taltydlighet. Gävle kommun får en bra ljudmiljö i sina konferensrum.

Läs mer »

X-trafik

X-trafiks tåg har problem med hörslingorna. Vi har startat en utredning och driver ett projekt för att åtgärrda och uppdatera tekniken ombord.

Läs mer »

Frösunda Sätraåsen äldreboende

Vi har utrustat samlingssalen på vård- och äldreboendet Frösunda Sätraåsen med ny ljudteknik. Trådlösa mikrofoner och integration med hörslinga och AV-anläggning har skapat ett funktionibelt rum. Många av de boende är i behov av ljud med hög tydlighet i både högtalare och hörslinga.

Läs mer »
Ljud från baren sprider sig bra i lokalen.

Restaurang NYGATAN

Restaurang NYGATAN (systerkrog till Sarahs) i Gävle har fått en komplett ljudanläggning installerad av oss. För behålla den snygga miljön och undvika synliga kablar valde vi trådlösa högtalare från Loud of Sweden.

Läs mer »