fbpx

SPA Gamla Gefle

SPA Gamle Gefle ligger beläget mitt i den klassiska stadsdelen. De önskade sig en ny, enkel och driftsäker ljudanläggning.

Vi monterade en ny styrning. Personalen kan välja musik i varje rum.

De befintliga högtalarna var i gott skick. Det gick att använda den kompletterad med en ny, välljudande förstärkare. Vi monterade den nya tekniken i en diskret rackpanel som vi placerade i företaget teknikrum

Tack vare en framtidssäker anläggning kan företaget välja att bygga ut tekniken senare om behovet uppkommer.

Nytt ljud på SPA Gamla Gefle

Uppdragsbeskrivning och bilder

SPA Gamla Gefle

Fler uppdrag

Ljudmätning åt SECOR

Dörrföretaget Secor ville kvalitetssäkra en installation. Vi mätte upp ljudreduktionen för dörrarna i ett trapphus. Efter mätningen kunde vi lämna ett kvitto och siffror på att ljudnivån genom dörrarna var bästa tänkbara och enligt gällande standard. Tryggt för både kund och leverantör / installatör!

Läs mer »
Ny ljudanläggning till Fastoffice i Gävle ger lokalerna ännu större möjligheter till möten, konferenser och event.

Fastpartner – Fastoffice

Fastoffice i Gävle, nominerat till Sveriges snyggaste kontor. Arkitekt är Helena Kozak. Vi har byggt ut lokalerna med en ljudanläggning och har försökt hålla val av produkter i samma linje som övriga lokalen. Bland annat en volymkontroll designad i matt svart och graverad mässing.

Läs mer »
Ugglebo Arena i Ockelbo

Ugglebo Arena

Ugglebo Arena är Ockelbos nybyggda Ishall. Vi uppdaterar och förbättrar ljudsystemet. Högtalarna som kommer från Gavlerinken. De får en egen ljudstyrning och systemet delas upp i zoner. Det skapar ett flexibelt system som fritt går att styra.

Läs mer »
Gävle Stadshus där Gävle Ljud har installerat ny ljudteknik i bl a Spegelsalen, Gävlerummet och flera konferensrum.

Stadshuset i Gävle

Spegelsalen i stadshuset i Gävle får ny hörslinga. Flera rum får ny teknik och utrustats med takmikrofoner som skapar en god taltydlighet. Gävle kommun får en bra ljudmiljö i sina konferensrum.

Läs mer »
Engeltofta i Gävle ligger vid Gävlebuktens norra strand. En praktfull grosshandlarvilla som erbjuder konferens, hotell, restaurang och café.   Engeltofta byggdes 1882 av Grosshandlare Bengt Gustaf Kronberg. Engeltofta berättar om den storhetstid som präglade Gävle i slutet av 1800-talet och under inledningen av 1900-talet.

Engeltofta

Engeltofta i Gävle ligger vid Gävlebuktens norra strand. En praktfull grosshandlarvilla som erbjuder konferens, hotell, restaurang och café. Vi fick uppdraget att fylla hela Engeltofta med ljud. Högtalare som smälter bra in i de klassiska lokalerna och bra ljud tillsammans med enkel styrning var ledorden från kunden.

Läs mer »

Limöbåten i Gävle

Limöbåten, M/S Drottning Silvia, i Gävle får en rejäl uppfräschning av ljudsystemet. Från ett äldre där många kablar och högtalare glappat skapar vi en modern framtidssäker ljudinstallation. Hörbarheten ska vara god var men än befinner sig ombord. Besättning kommer få bättre och enklare möjligheter till kommunikation.

Läs mer »