fbpx

Limöbåten i Gävle

Limöbåten, M/S Drottning Silvia, i Gävle får en rejäl uppfräschning av ljudsystemet. Från ett äldre där många kablar och högtalare glappat har vi nu skapat en modern framtidssäker ljudinstallation. Hörbarheten ska vara god var men än befinner sig ombord. Besättningen har fått bättre och enklare möjligheter till kommunikation.

Per Rydback som driver Limötrafiken och ägare av båten säger:

– ”Från att vara ett system som fungerade lite då och då tills nu när vi har fått ett för oss perfekt ljudsystem. Ett fantastiskt ljud med ”top-of-the-line” högtalare ute på soldäck och på fördäck, vilket gör att våra passagerare kan sitta ute och lyssna när vi har guidning, även om det blåser en del. Inombords byttes hela systemet ut och vi har högtalare i varje utrymme och på varje toalett”.

-”Vi är väldigt nöjda med Gävle Ljud och Olof Höglin. All installation sköttes smidigt och galant. Även efter installationen håller Olof kontakt och besöker oss för att se till att allt fungerar som det  ska”.

Uppdragsbeskrivning och bilder

Limöbåten i Gävle

Fler uppdrag

Dogman logo

Dogman

Vi har installerat butiksljud till Dogmans nya butik i Valbo. Takhängda högtalare med trådlös teknik monterades i belysningsskenorna för snabb och enkel installation – Ingen kabeldragning fram till högtalarna. Ur högtalarna spelas musik som gör alla djur extra följsamma 😉

Läs mer »
Invigning med Biskop Karin Johannesson.

Skutskärs kyrka

Skutskärs kyrka har fått nytt ljudsystem med högtalare, mikrofoner, mixerbord mm installerat av oss på Gävle Ljud. Kyrkan har nu fått ett ljud som är snyggt, tydligt har jämn spridning och är väldigt lättanvänt.

Läs mer »
Ugglebo Arena i Ockelbo

Ugglebo Arena

Ugglebo Arena är Ockelbos nybyggda Ishall. Vi uppdaterar och förbättrar ljudsystemet. Högtalarna som kommer från Gavlerinken. De får en egen ljudstyrning och systemet delas upp i zoner. Det skapar ett flexibelt system som fritt går att styra.

Läs mer »

Österfärnebo kyrka

Styrningen av ljudsystemet i Österfärnebo kyrka behövde en uppdatering. Vi installerade ett nytt mixerbord och en ny hörslingeförstärkare. Allt monterades i ett snyggt rack. Systemet programmerades för att enkelt styras av alla i personalen. Ordning och reda i rackskåpet!

Läs mer »
Almunge Brandstation har fått nytt ljudsystem installerat. Här syns en högtalare från Penton.

Almunge Brandstation

Räddningstjänsten har fått en ny brandstation i Almunge, nära Uppsala. Här har vi ritat ljudsystemet och driftsatt anläggningen. När larmet gå ska alla i byggnaden klart och tydligt höra vilket uppdrag som väntar.

Läs mer »
Ljudinstallation på Naturkompaniet av Gävle Ljud.

Naturkompaniet

Naturkompaniet i Gävle bygger om butiken. Vi har monterat ett nytt ljudsystem från Loud of Sweden. Högtalarna är monterade i strömskenorna där även belysningen sitter. En enkel installation med högsta ljudkvalitet samtidigt som högtalarna har en tilltalande design.

Läs mer »