fbpx

Fastpartner – Fastoffice

Fastoffice i Gävle, nominerat till Sveriges snyggaste kontor, har fått nytt ljud installerat av oss. Arkitekt är Helena Kozak. Vi har byggt ut lokalerna med en ljudanläggning och har försökt hålla val av produkter i samma linje som ytorna i lokalen.

Volymkontrollerna är designade i matt svart och graverad mässing viket passar riktigt snyggt lokalernas färgskala. Högtalarna hänger under en dold tross och allt är lackerat i matt svart.

http://www.fastoffice.se

Läs mer hos Fastpartner.

Ny ljudanläggning till Fastoffice i Gävle ger lokalerna ännu större möjligheter till möten, konferenser och event.
Ny ljudanläggning till Fastoffice i Gävle ger lokalerna ännu större möjligheter till möten, konferenser och event.

Uppdragsbeskrivning och bilder

Fastpartner – Fastoffice

Fler uppdrag

Bullermätning på förskola i Gävle. Ljudmätning av akustik av Gävle Ljud med ljudmätare.

Bullermätning | Ljudmätning

På uppdrag av Svenska kyrkan har vi mätt upp bullernivå och efterklangstider på deras förskolor i Gävle. I rapporten presenterar vi på förslag på åtgärder för att skapa en bra arbetsmiljö för barn och personal.

Läs mer »
Dogman logo

Dogman

Vi har installerat butiksljud till Dogmans nya butik i Valbo. Takhängda högtalare med trådlös teknik monterades i belysningsskenorna för snabb och enkel installation – Ingen kabeldragning fram till högtalarna. Ur högtalarna spelas musik som gör alla djur extra följsamma 😉

Läs mer »
Invigning med Biskop Karin Johannesson.

Skutskärs kyrka

Skutskärs kyrka har fått nytt ljudsystem med högtalare, mikrofoner, mixerbord mm installerat av oss på Gävle Ljud. Kyrkan har nu fått ett ljud som är snyggt, tydligt har jämn spridning och är väldigt lättanvänt.

Läs mer »
Tomaskyrkans kyrksal som fått ny hörslinga.

Tomaskyrkan i Gävle

Vi har projekterat och installerat en ny hörslinga till Tomaskyrkan i Gävle. Den äldre slingan hade gjort sitt med en ojämn och svag signal. Mycket jobb gick åt att montera kabelkanaler runt hela kyrkorummet. Mer än 60 meter kanal tog sin tid runt alla hörn och vrår, men snyggt och enhetligt blev det.

Läs mer »

Björksätra kyrka

Björksätra kyrka i Sandviken har problem med hörslingan. Vi mätte upp den och gjorde några justeringar på förstärkaren och efter det har tydligheten bivit avsevärt bättre.

Läs mer »

Undervisning i ljudteknik

Vi har föreläst om ljudteknik för studenterna på Gamleby TV-produktion. Allt från grundläggande ljudteknik, trådlösa mikrofoner och ljudbehandling av avhandlats. Vi höll även en specialkurs i lödteknik.

Läs mer »