fbpx

Dogman

Vi har installerat butiksljud till Dogmans nya butik i Valbo. Takhängda högtalare med trådlös teknik monterades i belysningsskenorna för snabb och enkel installation – Ingen kabeldragning fram till högtalarna. Ur högtalarna spelas musik som gör alla djur extra följsamma 😉

Driver du butik, café, restaurang och behöver få ett bra, enkelt och snyggt ljud? Kontakta oss så kan vi ta fram en lösning som passar just er butik. Läs mer om våra ljudinstallationer.

mob: 073-057 20 74
mail: olof.hoglin@gavleljud.se

Dogman logo
Dogman logo

Uppdragsbeskrivning och bilder

Dogman

Fler uppdrag

Bullermätning på förskola i Gävle. Ljudmätning av akustik av Gävle Ljud med ljudmätare.

Bullermätning | Ljudmätning

På uppdrag av Svenska kyrkan har vi mätt upp bullernivå och efterklangstider på deras förskolor i Gävle. I rapporten presenterar vi på förslag på åtgärder för att skapa en bra arbetsmiljö för barn och personal.

Läs mer »

Björksätra kyrka

Björksätra kyrka i Sandviken har problem med hörslingan. Vi mätte upp den och gjorde några justeringar på förstärkaren och efter det har tydligheten bivit avsevärt bättre.

Läs mer »

Premium Padel

En av Sveriges snyggaste och modernaste padelhallar som står ut med full aktivitet varje dag. Här har vi monterat ljud i samtliga utrymmen – Centercourt, Gym, Relax, Entré, Shop, Omklädningsrum, Servering. Allt styrs av Q-SYS.

Läs mer »
Invigning med Biskop Karin Johannesson.

Skutskärs kyrka

Skutskärs kyrka har fått nytt ljudsystem med högtalare, mikrofoner, mixerbord mm installerat av oss på Gävle Ljud. Kyrkan har nu fått ett ljud som är snyggt, tydligt har jämn spridning och är väldigt lättanvänt.

Läs mer »

Elite Grand Hotel

Elite Grand Hotel i Gävle behövde tillfälligt utrusta ett konferensrum med en hörslinga. Vi levererade en portabel slinga som vi kopplade in och mätte upp. Efter konferensen monterade vi ner. Enkelt och smidigt!

Läs mer »