fbpx

Högtalare utomhus

Vi vänder oss till dig som vill ta steget upp till en hög nivå på ljudet. Här sparar vi inte på något utan alla delar håller en väldigt hög klass. Gävle Ljud är återförsäljare för Origin Acoustics –  en amerikansk tillverkare med fokus på hög ljudkvalitet och snygg design som skapar en unik ljudanläggning. Vi har lyssnat på mängder av tillverkare men fastnat för just dessa då de ligger i en klass för sig. Fördelen att välja Gävle Ljud är att vi gärna kommer hem till dig. Du kan ta god tid på dig och lyssna på den högtalare du är intresserad av. Vi testar olika inställningar och placeringar så du exakt vet vad du får. Skulle du köpa en bil utan att provköra den?

Bollard Round Black
Bollard Round Black

Uppdragsbeskrivning och bilder

Högtalare utomhus

Fler uppdrag

Kulturcentrum Sandviken

Kulturcentrum i Sandviken har fått en ny hörslinga. Vi valde teknik från Ampetronic. Utskjutbara gradänger gjorde att vi fick specialanpassa all kabeldragning. Efter uppmätning fick vi ett väldigt bra resultat. Skillnaden mot den tidigare perimeterslingan är stor.

Läs mer »
Gävle Stadshus där Gävle Ljud har installerat ny ljudteknik i bl a Spegelsalen, Gävlerummet och flera konferensrum.

Stadshuset i Gävle

Spegelsalen i stadshuset i Gävle får ny hörslinga. Flera rum får ny teknik och utrustats med takmikrofoner som skapar en god taltydlighet. Gävle kommun får en bra ljudmiljö i sina konferensrum.

Läs mer »

Premium Padel

En av Sveriges snyggaste och modernaste padelhallar som står ut med full aktivitet varje dag. Här har vi monterat ljud i samtliga utrymmen – Centercourt, Gym, Relax, Entré, Shop, Omklädningsrum, Servering. Allt styrs av Q-SYS.

Läs mer »

Specialpedagogiska skolmyndigheten

Vi utrustade SPSM i Gävle med ny konferensteknik. Trådlösa mikrofoner, högtalare, projektor, hörslinga och styrning till det. Resultat blev ett klart och tydligt ljud i både högtalare och hörslinga – helt anpassat för de höga krav som ställs på den har typen av specialundervisning.

Läs mer »
Tomaskyrkans kyrksal som fått ny hörslinga.

Tomaskyrkan i Gävle

Vi har projekterat och installerat en ny hörslinga till Tomaskyrkan i Gävle. Den äldre slingan hade gjort sitt med en ojämn och svag signal. Mycket jobb gick åt att montera kabelkanaler runt hela kyrkorummet. Mer än 60 meter kanal tog sin tid runt alla hörn och vrår, men snyggt och enhetligt blev det.

Läs mer »

Björksätra kyrka

Björksätra kyrka i Sandviken har problem med hörslingan. Vi mätte upp den och gjorde några justeringar på förstärkaren och efter det har tydligheten bivit avsevärt bättre.

Läs mer »