fbpx

Naturkompaniet

Naturkompaniet i Gävle bygger om butiken. I samband med det monterar vi upp ett nytt ljudsystem från Loud of Sweden.

Sändaren som sitter vid kassadisken sänder ljudsignalen trådlöst till högtalarna. Högtalarna är monterade i strömskenorna där även belysningen sitter.

Om butiken någon gång behöver komplettera ljudet med flera högtalare monteras en ny högtalare enkelt på plats.

En mycket effektiv installation där ljudkvalitet, funktion och design möts.

Ljudinstallation på Naturkompaniet av Gävle Ljud.
Ljudinstallation på Naturkompaniet av Gävle Ljud.

Uppdragsbeskrivning och bilder

Naturkompaniet

Fler uppdrag

Österfärnebo kyrka

Styrningen av ljudsystemet i Österfärnebo kyrka behövde en uppdatering. Vi installerade ett nytt mixerbord och en ny hörslingeförstärkare. Allt monterades i ett snyggt rack. Systemet programmerades för att enkelt styras av alla i personalen. Ordning och reda i rackskåpet!

Läs mer »
Tomaskyrkans kyrksal som fått ny hörslinga.

Tomaskyrkan i Gävle

Vi har projekterat och installerat en ny hörslinga till Tomaskyrkan i Gävle. Den äldre slingan hade gjort sitt med en ojämn och svag signal. Mycket jobb gick åt att montera kabelkanaler runt hela kyrkorummet. Mer än 60 meter kanal tog sin tid runt alla hörn och vrår, men snyggt och enhetligt blev det.

Läs mer »
Gävle Stadshus där Gävle Ljud har installerat ny ljudteknik i bl a Spegelsalen, Gävlerummet och flera konferensrum.

Stadshuset i Gävle

Spegelsalen i stadshuset i Gävle får ny hörslinga. Flera rum får ny teknik och utrustats med takmikrofoner som skapar en god taltydlighet. Gävle kommun får en bra ljudmiljö i sina konferensrum.

Läs mer »

X-trafik

X-trafiks tåg har problem med hörslingorna. Vi har startat en utredning och driver ett projekt för att åtgärrda och uppdatera tekniken ombord.

Läs mer »

Träffpunkt Hamrånge

Samlingssalen i det även kallas ”Vita villan” i Bergby saknade ljudanläggning och hörslinga. Tillsammans med Bravida installerade vi en komplett anläggning där fokus var användarvänlighet. Tack vara en anpassad touchskärm med endast volym upp och ner kan alla använda ljudsystemet.

Läs mer »